Jalkasi kiittävät - Pirkkalan jalkahoitopalvelu

Magnesium jalkahoito

Magnesium jalkahoitoon kuuluvat perusjalkahoidon lisäksi magnesiumkylpy sekä lihaksia rentouttava ja turvotusta vähentävä hieronta magnesium voiteella. Magnesium tankkaus täydennetään magnesiumsuihkeella.  Magnesium Jalkahoito sopii erityisesti krampeista ja suonenvedoista sekä turvotuksesta kärsiville sekä pitkän työpäivän jälkeen rentoutumiseen. 

Hinta 60 €

 

Hoidon edut

Magnesiumin puutteesta kielivät mm. erilaiset suonenvedot, krampit ja turvotus. Suolisto- ja vatsaongelmat sekä monet lääkkeet haittaavat ravinteiden imeytymistä, jolloin erityisesti magnesiumin imeytyminen häiriytyy. Tällöin magnesiumia syödään usein sisäisesti, mutta vaivat on vaikea saada kuriin, sillä se ei imeydy oikein. Syötynä magnesiumin voi myös aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia.

Nautittaessa magnesiumia ulkoisesti suihkeina, kylpyinä ja voiteina, eivät suolistovaivat tai lääkkeet pääse haittaamaan magnesiumin imeytymistä. Tällöin suonenvedot ja krampit loppuvat. Iholle suihkutettava magnesium imeytyy hyvin verenkiertoon kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. 

Magnesium ei varastoidu elimistöön, joten täyden avun saamiseksi sitä pitäisi käyttää joka päivä. Ulkoisesti nautittavalla magnesiumilla ei ole yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa, joten sen käyttö on turvallista. Magnesium sopii myös lapsille mm. kasvukipujen poistamiseen sekä raskaana oleville. Se tehostaa kalsiumin imeytymistä sekä lujittaa luustoa ja hampaita.

 

 

Magnesiumsuihkeet

Nopeasti vaikuttavalla magnesiumsuihkeella krampit ja suonenvedot laukeavat alle minuutissa. Suihkauta magnesiumia suoraan kramppikohtaan ja hiero. 

 

Magnesiumsuihke 

 

SENSITIVE MAGNESIUM 

Kuivalle ja herkälle iholle. Sopii hyvin myös raskauden aikana ja lapsille kasvukipujen ja kramppien lievittämineen. Dermatologisesti testattu.

 

UNI MAGNESIUM

Helpotusta stressiin ja univaikeuksiin sekä levottomiin jalkoihin. Rentouttaa ja vähentää yöhikoilua. Helpottaa vatsa- ja kuukautiskrampppeja. Luonnon magnesiumia tehostavat kamomilla, bergamotti ja myskisalvia sekä eteeriset öljyt.

 

SPORT MAGNESIUM

Parantaa verenkiertoa. Valmistaa lihakset treeniin, nopeuttaa palautumista sekä estää suonenvetoja ja kramppeja. Käytetään ennen ja jälkeen treenin. Estää tehokkaasti venähdyksiä.

 

 

 

 

VAHVA MAGNESIUM

Täysin luonnollinen, sarjan vahvin magnesiumvalmiste. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Helpottaa migreeniä ja pääneärkyä, hiero niska-hartia alueelle.

 

KIPU-NIVEL MAGNESIUM

Apua nivelalueiden kiputiloihin, levottomiin jalkoihin, nivelrikkoon, fibromyalgiaan, iskiasvaivoihin, reumaan, jännetuppitulehdukseen, hermopinteeseen ja niska-hartia jännitykseen. Suihkutetaan iholle suoraan kipeään kohtaan Luonnon magnesiumia tehostavat talvikkiöljy, glukosamiini ja mentholi. 

Herkän ihon magnesium 

Erityisesti kuiva- ja herkkäihoisille kehitetty tuoksuton ja täysin luonnollinen ja lisäaineeton magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu suihke sisältää vain luonnon magnesiumia ja puhdistettua vettä. Nordic Health Magnesiumsuihke Sensitive on tuoksuton magnesiumsuihke.Soveltuu myös lapsille ja raskaana oleville.

 

Kylpyhiutaleet

 

LUONNON MAGNESIUMKYLPY-
hiutaleet

 

 

Magnesium kylpyhiutaleet

 

 

 

 

 

 

 

 

Luonnon magnesiumkylpyhiutaleet rentouttavat, palauttavat sekä auttavat iho-ongelmien hoidossa. Kylpyhiutaleet sopivat hyvin magnesiumin tehotankkaukseen ja auttavat samalla lihasten palautumisessa. Lisäksi ne puhdistavat kehoa ja poistavat raskasmetalleja. Hiutaleet sopivat erinomaisesti myös vauvojen ja pikkulasten kylpyihin, jo muutamalla hiutaleella on rauhoittava vaikutus.

 

NordicHealth-tuotteet ovat tutkitusti korkealuokkaisia ja ne imeytyvät tutkitun tehokkaasti ihon läpi. Tuotteet ovat 100% luonnollisia, eivätkä sisällä lisäaineita. Farmaseuttista laatua. 

Magnesiumgeeli

 

Extra vahva magnesiumgeeli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lihasjännitystä ja -kramppeja helpottava geeli, joka edistää lihasten palautumista ja rauhoittaa unta. Helposti ihon läpi imeytyvä. Nopeasti magnesiumtasot nostava ja miellyttävän tuntuinen iholla.