Jalkasi kiittävät - Pirkkalan jalkahoitopalvelu

Silkinpehmeät kantapäät Footlogix-jalkahoidolla


Footlogix on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, joka on kehitetty yhteistyössä jalkahoitoalan ammattilaisten ja lääketieteen tutkijoiden kesken. Tulokset ovat nähtävissä heti: karmeimmistakin kantapäistä tulee silkinpehmeät.

Footlogix-tuotteiden valmistamisessa käytetään patentoitua DIT-teknologiaa (Dermal Infusion Technology), jonka avulla vaikuttavat aineet saadaan kulkeutumaan tehokkaasti kaikkiin ihon kerroksiin.

Tehokkaassa jalkojen ihonhoidossa ainesosat imeytyvät syvälle ihon kerroksiin ja parantavat ihon toimintoja ja joustavuutta. Ne lisäävät kosteutta ihon pintakerroksessa eivätkä tuki ihohuokosia öljyillä. Footlogix-jalkahoidossa käytetään lääkinnällisen jalkahoitoon tarkoitettuja tuotteita, jotka sopivat myös atoopikkolapsille, diabeetikoille ja psoriasista sairastaville.

Tuotteissa käytetään Footlogixin patentoimaa Spiraleen-mikroleväuutetta, joka on kehitetty suojaamaan ja uudistamaan ihon soluja ja parantamaan kollageenin muodostumista. Se toimii tehokkaasti myös varpaankynsissä estämällä sienen kehittymistä ja vahvistamalla ihon vastustuskykyä. Spiraleen-merilevällä on puhdistava antimikrobinen vaikutus ärsytykseen ja punoitukseen. Spiraleen ei häiritse ihon luonnollista bakteerikantaa.

Hoidon yhteydessä jalkahoitaja auttaa sinua valitsemaan kotihoitoon juuri sinun jaloillesi sopivan tuotteen. Päivittäin käytettynä vaahtovoiteet auttavat säilyttämään jalkojen pehmeyden.